Nye Øl på markedet

Nye Øl på markedet

newbeerDer kommer mange øl på markedet hvert år i Danmark, så mange at det er ret svært at følge med. Her på siden vil jeg så vidt som muligt, prøve at holde den opdateret med alle de nyheder der kommer. Hvis i opdager at i har en nyhed som ikke står på siden, så kan i sende en mail til mig med oplysninger om øllen og evt. et billed af den. Linket findes i venstre side.

I 2017 så vi et rekord antal nye øl på det danske marked, 1.622  udkom dette år. Hvis det er den liste med alle de nye øl man kigger efter skal man enten besøge hjemmesiden Beerticker og finde den der eller hos Danske Ølentusiaster.

Her på siden om ølnyheder er det som nævnt ikke listen over de øl der er udgivet i Danmark, men listen over flaskeøl med etiketter udgivelser, man vil finde her.  Foruden de almindelig øletiketter, er der også etiketter fra særlige begivenheder, jubilæer og reklamer for firmaer samt foreninger.