Byttecentralen

Etiketter søges og byttes.


Som andre samlere har jeg også byttere af etiketter og dem vil jeg gerne lægge op her på siden, så du kan se om der er en du mangler. Af alle danske etiketter bytter jeg helst, men er også villig til at sælge.

Men først har jeg disse sider her, hvor jeg søger etiketter. Kig dem igennem og se om du kan hjælpe her, hvis du kan, så kan du længere nede se, hvad jeg har af byttere, som måske har din interesse.

Nu følger så siderne med etiketter jeg har som dubletter, og flere vil komme med tiden, så hold godt øje, for når de er oppe, kan nogle godt forsvinde lige så hurtigt som de kommer op. Skulle du have en forespørgsel på en etiket du mangler, som ikke er her på siden. Så prøv at skrive til mig, så vil jeg prøve at se om jeg har den liggende.

Listen over øletiketter.

Listen over mineralvandsetiketter og mosterier

Og så lidt ekstra, nok mest for dem som samler udenlandsk, de etiketter kan man købe eller de byttes til danske.

Listen over udenlandske etiketter

Til sidst en bi-ting: der dukker altid noget andet op ved siden af, så de etiketter som kommer op her, kan være alt fra vin- smør- marmelade- saftevandsetiketter, det var bare nogle af eksemplerne. De er også til salg eller bytte for danske øl/vandetiketter.

Listen over andre slags etiketter – Vinetiketter:

Listen over andre slags etiketter – alt muligt andet: