Danmarks Bryggerier

Siden om de danske bryggerier.


Her vil der i den kommende tid komme flere bryggerier til listen, afhængig af hvor mange jeg kan finde materialer om. Stedet her vil indeholde historier, billeder af etiketter, beskrivelser over bryggerierne og andet billed materiale.

Med tak for lån fra de diverse lokale arkiver i Danmark, til bryggerierne som eksistere i dag og til Poul Tullberg som har lavet bogen: Dansk Bryggerifortegnelse.

Billederne du ser af etiketterne på min side er fra min samling, men jeg ejer ikke rettighederne til dem, når de vises her på siden. De tilhører dem eller de som er indehaver af rettighederne. Jeg afbilleder dem her som en del af min samling og historikken fra de pågældende bryggerier.

Men jeg mangler stadig meget om de danske bryggeriers historier, så hvis du finder et af bryggerierne på min liste, hvor du har noget om bryggeriet du gerne vil videregive til mig, eller du ikke finder bryggeriet som du mener har eksisteret, og kan hjælpe til der, så kan du sende en E-mail til mig. Linket findes i venstre side i menuen. Jeg fortsætter fortsat med at jagte alt om bryggerierne og håber at der kommer meget frem, så Danmarks historien om bryggerierne bliver mere fyldestgørende.

Flere steder ser du parentes om årstallene, hvilke betyder at de årstal, er det sikkert at bryggeriet og/eller ejeren har virket.

Du kan vælge en landsdel herunder: