Hvad er etiketten værd?

Hvad er etiketterne værd?


Det spørgsmål er der jo nok mange der stiller sig.

Prisen på etiketterne er meget svingende og der er desuden ingen facitliste over hvad de forskellige danske etiketter er værd i dag, ligesom man ser det med frimærker. Der er kun nogle få muligheder man kan prøve og der er følgende:

  • Tjek auktionerne på nettet for at se hvad der bydes og måske er man heldig at den etiket man har, netop er eller har været på auktion.
  • Deltage ved samlerforeningernes byttestævner rundt i landet, her er der nok den største chance for at få sine etiketter solgt.
  • Prøv at snakke med de diverse samlere som der findes rundt i landet, eller prøv foreningerne.

Man skal dog nok regne med at den pris man ser den første gang ikke nødvendigvis er det man får for etiketten næste gang. Jeg vil gerne prøve at give mit bud på hvad priserne er på etiketterne, men da der er rigtig mange forskellige etiketter i Danmark, så vil det tage rigtig lang tid for at finde et leje hvor priserne vil lande. Men en del af etiketterne har en værdi som er så lille at de ikke kan vurderes, fordi der er mange af dem i omløb. Med andre ord, har de kun en affektionsværdiSe her hvad etiketterne sidst er handlet til.

En af de dyre etiketter:

003 --- 1200 krHer ses den nok dyreste etiket, som jeg har billede af. Denne etiket er solgt for 1.200 kr.

Der er andre som jeg ikke har billeder af, som er solgt til langt højere priser end denne her. Især nogle etiketter fra før 1900-tallet og hvor der er måske 1-2 eksemplarer som er kendt.

 

 

 

Se de andre lister med priser på etiketter herunder: