Smølfende god vand.

Smølfende god vand.

11. mar 2023 af: Finn Hansen

For en del år siden lavede Faxe Bryggerierne en festlig serie etiketter med blå smølfer. Etiketterne var med lyserød baggrund og hver etiket havde så en bestemt smølf på. Der var fra bryggeriets side lavet 24 forskellige smølfer, eller er der nu også det…?

Da jeg sad og gennemgik min etiketter, så jeg lidt på min Faxe samling og så skulle jeg lige se nærmere på Smølfevandene, og da jeg talte dem, kunne jeg ikke få tallet 24 til at passe, men jeg havde 33 forskellige. Og på de 33 etiketter jeg har, var der følgende smølfer afbilledet.

Knase-Smølf
Løbe-Smølf
Trompet-Smølf
Sanger-Smølf
Kage-Smølf
Post-Smølf
Søvngænger-Smølf
Spande-Smølf
Kælke-Smølf
Skate-board-Smølf
Ski-Smølf
Ishockey-Smølf
Dase-Smølf
Rum-Smølf
Drille-Smølf
Vandre-Smølf
Klovne-Smølf
Sidde-Smølf
Fodbold-Smølf
Tromme-Smølf
Flyver-Smølf
Fløjte-Smølf
Grine-Smølf
Kokke-Smølf
Smølfine
Blomster-Smølf
Fryse-Smølf
Penge-Smølf
Muskel-Smølf
Svømme-Smølf
Forelsket-Smølf
Spejle-Smølf
Male-Smølf

Så at skrive “Der er 24 forskellige smølfe etiketter”, så skulle der nok havde stået noget andet.