Nu flere etiketter på siden.

Nu flere etiketter på siden.

etiketSom antallet af nye etiketter stiger år for år blandt de mange mikrobryggerier, så forsøger jeg ihærdigt selv at følge med. Men det er en hård kamp at prøve anskaffe sig alle de etiketter som er udkommet. Jeg tror ikke at der nogen som ved hvor mange forskellige der er udgivet igennem de sidste 8 år.

Mineralvands etiketter er nu begyndt at komme på siden om mineralvandsfabrikker. Historie og materialer herom er stadig svært at finde frem til, men med hjælp fra diverse arkiver og privatpersoner, skal det nok lykkes at få bygget den del op.

Så til sidst, så har jeg opdateret siden Byttecentralen med nye etiketter jeg søger, som jeg har fundet på nettet, men ikke har selv. Så jeg håber at nogen rundt på nettet kan hjælpe mig med at finde nogle eksemplarer.