Kategoriarkiv: Links

Nu flere etiketter på siden.

Nu flere etiketter på siden.

etiketSom antallet af nye etiketter stiger år for år blandt de mange mikrobryggerier, så forsøger jeg ihærdigt selv at følge med. Men det er en hård kamp at prøve anskaffe sig alle de etiketter som er udkommet. Jeg tror ikke at der nogen som ved hvor mange forskellige der er udgivet igennem de sidste 8 år.

Mineralvands etiketter er nu begyndt at komme på siden om mineralvandsfabrikker. Historie og materialer herom er stadig svært at finde frem til, men med hjælp fra diverse arkiver og privatpersoner, skal det nok lykkes at få bygget den del op.

Så til sidst, så har jeg opdateret siden Byttecentralen med nye etiketter jeg søger, som jeg har fundet på nettet, men ikke har selv. Så jeg håber at nogen rundt på nettet kan hjælpe mig med at finde nogle eksemplarer.

 

Nye Øl på markedet

Nye Øl på markedet

newbeerDer kommer mange øl på markedet hvert år i Danmark, så mange at det er ret svært at følge med. Her på siden vil jeg så vidt som muligt, prøve at holde den opdateret med alle de nyheder der kommer. Hvis i opdager at i har en nyhed som ikke står på siden, så kan i sende en mail til mig med oplysninger om øllen og evt. et billed af den. Linket findes i venstre side.

I 2017 så vi et rekord antal nye øl på det danske marked, 1.622  udkom dette år. Hvis det er den liste med alle de nye øl man kigger efter skal man enten besøge hjemmesiden Beerticker og finde den der eller hos Danske Ølentusiaster.

Her på siden om ølnyheder er det som nævnt ikke listen over de øl der er udgivet i Danmark, men listen over flaskeøl med etiketter udgivelser, man vil finde her.  Foruden de almindelig øletiketter, er der også etiketter fra særlige begivenheder, jubilæer og reklamer for firmaer samt foreninger.

 

Samvirke oktober 2015

Samvirke oktober 2015

samvirkeI denne måneds samvirke har bladet fokus på øl. Her lan man læse om brygningaf øllene, forbrugerne og samlerne.

Bladet kunne læses online på Samvirkes hjemmesiden, men er ikke længere tilgængelig siden den 1. januar 2017.

Ved denne lejlighed er der flere som har efterlyst om, hvem samleren som er med i bladet er, og hvordan man får kontakt til ham? Svaret er at det er mig som er i bladet i forbindelse med min etiketsamling. Så ønsker du at få kontakt til mig, kan du i menuen i venstre side, sende mig en mail med det du har på hjertet.

Jolly Cola

Jolly Cola

joy_manyEt lidt mere specialt emne, her er det mere det der stod på den anden side af etiketterne, som jeg intereserede mig for. Og lad det være sagt med det samme, der findes rigtig mange forskellige oplysninger på indersiden af etiketterne, og ikke mindst gåder, vittigheder og diverse musik Quizzer.

Besøg siden og bliv nostalgisk, se flere reklamefilm fra 70’erne og frem. Tjek flaskernes udseende samt etiketterne.

 

Danmarks Bryggerier

Danmarks Bryggerier

Her kan man læse om de nedlagte og nuværende bryggeriers historie eller/og ejere. Der er desuden masser af etiketter at se og andet billedmareialer såsom billeder, kvitteringer, reklamer o.s.v. Stedet her indeholder i øjeblikket over 1300 etiketter og mere end  100 bryggerier. Antallet vokser fortsat på siden, og da der fortsat kommer nye bryggerier til, vokser listen relativt hurtigt.

Kig rundt på siden, der er meget at se på, hvis man er til den danske bryggeri kultur i mere end en forstand.