Rækker Mølle Bryghus genåbner

Rækker Mølle Bryghus genåbner

14-02-2010 JV og andre skriver:

Så er det sikkert at Rækker Mølle bryghus genåbner til april. Det er tyskeren Thomas Horacek, 32 år, som har solgt sit bryggeri i Schönwald, Tyskland, og som har overtaget bryghuset i Rækker Mølle. Den nye ejer har ikke planer om at genåbne restaurationen, men vil koncentrere sig om at brygge øl, når bryghuset på ny er godkendt af de veterinære myndigheder.

De første flasker ventes klar i april, og det bliver billigere at købe Rækker Mølle-øl, siger Thomas Horacek til Herning Folkeblad. Produktionen forventes at blive på 20.000 flasker per måned, og til bladet siger han:

– Jeg vil ikke kun være forsigtig med omkostninger. Jeg vil også gerne sælge øllet til en lavere pris.

– Jeg forstår, at man solgte øl til 35 kroner flasken. Jeg tænker mere 18-20 kroner. Specialøllet kommer til at koste lidt mere.

Blandt planer for stedet er etablering af en biergarden, hvor folk kan slå sig ned med en madkurv. Restaurationen planlægges udlejet til bryllupper og andre selskaber.

Thomas Horacek venter at skulle ansætte et par medarbejdere i nær fremtid.