Byttestævne i skt. Klemens 2005

Byttestævne i skt. Klemens 2005

15-05-2005 – Af: Finn Hansen

OLYMPUS DIGITAL CAMERADen 30 april havde Danske Ølsamlere deres 20 års Jubilæums byttestævne, og i den adledning havde de fået lavet en jubilæums etiket fra Bryggeriet Refsvindinge.

Stævnet var godt besøgt, og jeg fik også denne gang noget ud af dagen. Auktionerne på stævnet gik totalt amok, således blev der sat bud rekord flere gange på stævnet, således nåede en øl og en etiket op i ikke mindre 2600,-!. Det var som om folk havde masser af penge at gøre godt med. Jeg kunne ikke andet end at smile over det her, men havde også en fornemmelse af at denne hobby er ved at gå op i penge, ligesom frimærker.

Frokosten var fin og hvad der OLYMPUS DIGITAL CAMERAtilhørte, jeg fik taget nogle billeder fra stævnet som kan ses her på siden, men ellers var det hyggeligt som sædvanligt, desværre mistede jeg en ting fra mit bord, et ark halsetiketter fra Albani. Ærgeligt at vedkommende ikke giver besked over at han havde taget noget fra mit bord, så ham har formentlig en dårlig smag i munden, når han læser det her.

Og en anden tradition er vejret, som sædvanligt var godt.