Ærø-bryggeri får en million kroner fra EU

Ærø-bryggeri får en million kroner fra EU

7-04-2005 – Af Anders Lifland Nørgaard

Erhvervsmanden Christopher Siedenfaden kan slet ikke få armene ned i begejstring over et EU-tilskud på en million kroner til et nyt bryggeri på Ærø. Bryggeriet skal etableres i det gamle Store Rise bryggeri på Ærø.

vi vil virkelig forædle og forkæle øl. Vi skal have gæstebrygmestre på besøg. Vi skal have udenslanske ølsorter på licens. Vi skal… Jamen der er så mange drømme vi skal have afprøvet\”, siger Christopher Siedenfaden til Fyns Amts Avis

Nyt bryggeri på Ærø
Erhvervsmanden Christopher Siedenfaden kan slet ikke få armene ned i begejstring over et EU-tilskud på en million kroner til et nyt bryggeri på Ærø. Bryggeriet skal etableres i det gamle Store Rise bryggeri på Ærø.

Eneste Mål 2 tilskud på Ærø
Det nye bryggeri bliver således den eneste Ærø virksomhed der får del i Mål 2 midlerne fra EU i denne omgang. Og selv om bagmanden Christopher Seidenfaden selv sidder i London er han slet ikke i tvivl om at Ærø er det helt rigtige sted for et nyt bryggeri, der både skal booste erhvervslivet på Ærø og markere sig på ølmarkedet i Danmark.

Tidligere succes med bryggeri
Seidenfaden har allerede haft succes med brygbranchen. Nørrebro Bryghus, som idag har en omsætning på 25 millioner kroner, kom til verden som en af Seidenfadens ideer, skriver altså Fyns Amts Avis.