Nye øl på markedet – 2004

Nye øl på markedet

14-10-2004 – Af: Finn Hansen

D10-10-04-001aen 27 september 2004 åbnede kæden STARK i Danmark, en sammenslutning af trælaster og de fik så lavet en øl med deres logo på fra Thisted Bryghus.

Øllen er i en standard 33cl flaske og som amindelig pilsner.

 

 

 

————————————————————————————

10-10-04-002aDet er snart jul og de første julebryg er allerede fremme på markedet, men en ny er på vej og det er Willemoes Julebryg som kommer fra Bryggeriet Vestfyen. Øllen er på hele 7,5%, så det er en der tager fint ved. Julebryggen skiller sig lidt ud fra de andre med at den er brygget på Glucosesirup og lakrids. Jeg har smagt på den og min mening om øllen, og det skal lige siges at jeg ikke er ølentusiast, det vil jeg lade dem om at bedømme, at den er fin og rund i smagen, lidt sødlig og med en god eftersmag. Dens duft er også rimelig god og skal nydes kølig. Og man kan godt mærke varmen når man har fået lidt af den.

Som billedet viser er flasken, øllen er i, en 50cl. ligesom de 2 andre øl i Willemoes serien.