125 års jubilæum på Refsvindinge.

125 års jubilæum på Refsvindinge.

1-05-2010 Af: Finn Hansen:

IMG_0012Så kom dagen hvor det gamle lille fynske bryggeri med den store smag, Refsvindinge Bryggeri som fejrede sine 125 år på ølmarkedet. Det skete med et åbent hus arrangement, som blev holdt den 15 april 2010. Der var underholdning, mad og selvfølgelig masser af øl. Til børnene og andre som skulle køre, kunne man få vand som blev leveret fra Refsvindinges samarbejds partner, Bryggeriet Vestfyen.

IMG_0007Bryggeriet havde mange besøgende og godt vejr til dagen. Desuden havde bryggeriet også udgivet en bog i dagens anledning, hvor der fortælles om bryggeriet og familien som kører bryggeriet igennem generationer. Bogen kan købes på bryggeriet.

IMG_0029

 

 

 

 

Her får brygmesteren leveret en særlig stakitøl som netop i sin tid kom fra bryggeriet.

Kommentar:

Det var et godt arrangement bryggeriet havde sat op til lejligheden, og det er ikke mange som kan lave sådan et godt program. Der var noget hele tiden, og hvor man især se de lokale støtte op om bryggeriet og hylde det. Der er ikke andet end at sige “godt skuldret”