Byttestævne i Skt. Klemens 2007

Byttestævne i Skt. Klemens 2007

28-04-2007 – Af: Finn Hansen

IOLYMPUS DIGITAL CAMERAgen var jeg til byttestævne i skt. Klemens, og ligesom de andre år var vi mange ved dette stævne. Jeg vil tro at der var et godt stykke over 100 denne gang, så man må da sige det er godt besøgt.

Jeg havde selv etiketter med og nogle andre småting, men denne gang havde jeg så ikke mapper med etiketter med, men i poser. Og det er nu godtnok på denne måde hvis man ikke kan have såmeget med, men hvis det skal ses, så er det nok en god ide med en mappe ved siden af.

Selve stævnet gik som den plejede med et ta’ selv bord, auktioner og lotteri, og ind i mellem fik vi da byttet lidt og fik lidt at spise.

Vejret var i år igen fint og dejligt at tage til stævne i, og man havde da mulighed for at kunne gå ud og nyde det uden at skulle gå ret langt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet eneste jeg synes der manglede var etiketter fra alle de små bryggerier som idag eksistere, åbenbart fordi det er svært at få den pga. det lave oplagstal, for dyrt at fremstille til samlerne eller har vi samlere bare ikke så mange at vi kan bytte med dem. Men vi må håbe at der sker mere på dette område.

Så alt i alt er det igen blevet meget sjovt at samle etiketter i sådan et omfang at der nok går sport i den snart.