Mikro Bryggeriet Andrik, 2003-?
KORT INFO OM BRYGGERIET/FABRIKKEN.
HISTORIEN.
Andrik bryghus blev startet i 2003, som et af de første ti mikrobryggerier herhjemme. Med en årsproduktion på kun 3.000 liter øl er Andrik, der ligger i Bringstrup ved Ringsted, et vaskeægte dansk mikrobryggeri
Andrik Mikrobryggeri startede i en længe på Anders Marcussens forældres virksomhed i udkanten af Tølløse. Det smukke bryghus i kobber har han købt i Atlanta i USA – gæringstanke og lagertanke er købt i England og det meste er elektronisk styret med temperaturmålere osv. På bryghuset kan han stort set lave alle øltyper, både overgærede og undergærede – eneste udtagelse er alkoholfrie øl og lambicøl (vildtgærede).
Brygmester Anders Mossing Marcussen er uddannet Brygmester fra den Skandinaviske bryggerhøjskole og lærte det praktiske håndværk på Thisted Bryghus. Da han havde færdiggjort brygmesteruddannelsen fik han job som farmaceut i et større medicinalfirma og begyndte herefter som så mange andre at brygge hjemme i køkkenet i fritiden.
ETIKETTERNE.
Der er ikke nogen informationer til dette punkt endnu.
ARTIKLER.
Der er ikke nogen informationer til dette punkt endnu.
ANDET.
Der er ikke nogen informationer til dette punkt endnu.
LITTERATUR.
Der er ikke nogen informationer til dette punkt endnu.
REKLAMER – HERUNDER REKLAME FILM.
Der er ikke nogen informationer til dette punkt endnu.