Thurø Bryghus.

Thurø Bryghus, 2011-?


KORT INFO OM BRYGGERIET/FABRIKKEN.

  Ejere.
Erik Nielsen 2011-
Links. Ja
Kendte adresser.

HISTORIEN.

Efter at have kontaktbrygget i 2 år har Ø-Bryg nu valgt at investere i eget bryghus.

En tidligere købmandsbutik på Thurø skal danne rammerne om bryggeriet. Bryganlægget der skal installeres, er et anlæg som Erik Nielsen fra Ø-Bryg kender rigtigt godt. Det er det gamle anlæg fra Midtfyns Bryghus – endda samme anlæg som Erik brugte til den forbudte ”Rough Snuff”.

Kapaciteten er på 1.200 Liter/bryg – og med en tankkapacitet på næsten 13.000 liter

Både ejendom og bryganlæg trænger til en kærlig hånd, så der går lidt tid inden der skal brygges på Thurø. Det vil nemlig stadig være en bibeskæftigelse/hobby for Erik, som netop er gået i gang med renoveringen med hjælp fra familien, naboer og venner, så langt væk fra som Holbæk

Der er stor opbakning – folk her på Thurø er meget begejstrede for at der sker noget på øen. Flere forbipasserende har været helt indenfor, for at høre hvad der foregår, og alle er meget positive

Hele bryganlægget blev flyttet fra Brobyværk til Thurø i sidste weekend. Anlæggets størrelse gør at Ø-Bryg nu vil kunne imødekomme ønsker fra restauratører og bryggerier, om at lave mindre specialbryg og produktudviklingsopgaver.

Ejendommens udformning gør at bryganlægget, kan opstilles efter principperne for et ”fritfaldsbryggeri” hvilket betyder at øllet kan bevæge sig frit og udelukkende ved hjælp af tyngdekraften.

Ud over bryggeriet skal der også være en lille butik med fynske specialiteter
(Kilde Ø-Bryg 11. nov. 2013)


ETIKETTERNE.


ARTIKLER.

Der er ikke nogen informationer til dette punkt endnu.


ANDET.

Der er ikke nogen informationer til dette punkt endnu.


LITTERATUR.

Der er ikke nogen informationer til dette punkt endnu.


REKLAMER – HERUNDER REKLAME FILM.

Der er ikke nogen informationer til dette punkt endnu.