Jolly cola flasker

Jolly colaen på flaske og dåse.


Siden 1959 har Jolly Colaen været på en 25cl. flaske, og i dag findes colaen i flere forskellige typer flasker. Op igennem 80’erne kom så andre sodavand i Jolly serien. Jeg vil vise jer nogle af flaskerne med etiketter herunder, som de så ud i reklamerne fra bryggeriernes side.

i 1980’erne så de således ud:

jolly_reklame01.jpg

I midt 80érne så fælaskerne således ud, her var der 2 typer flasker, nemlig en 25cl. og en 1l. flaske. Der var 3 typer jolly som var Colaen, Lemon og Time.

Det var også i denne periode man havde en masse forskellige ting bag på Jolly Cola etiketterne. Hvor mange forskellige der udkom er ret usikkert men over 1000 skal vi nok regne med der udkom.

 

i 2000’erne så de således ud fra Bryggeriet Vestfyen:

jolly_cola.jpgHer ses 3 flasker af Jolly Colaen, og 25cl. flasken er der stadig. Desuden fandtes de også på dåse

 

 

 

jolly_cola_light.jpg

Her ses light serien, som var i samme flaske serier og dåser som den almindelig Jolly cola.

 

 

 

jolly_orange.jpg

Jolly Orange var et nyt skud fra Vestfyen som blev lanceret i nullerne. Som de andre jolly’er, er også de udgivet på 3 flasker og dåse.

 

 

jolly_time.jpgJolly Time blev lanceret i 80’erne og kan her fås i samme typer flasker og dåser som de andre nævne produkter ovenfor.

 

 

 

jolly_vand.jpg

Denne Jolly Danskvand var kun på markedet i en kort periode.  Den fandtes i en 50cl. flaske.

 

 

I dag:

Der findes Jolly i flasker med 3 forskellige typer, en 25cl., 50cl og i 1½l., samt i perioder i 2L flasker, desuden også på dåser. Mærkerne er Jolly Cola, Jolly Cola Light, Jolly Time og Jolly Squash Light.

I en periode fra slutningen af 2015 og ca. et havt år frem kunne man i en begrænset omfang købe Jolly Cola med Vanilie i 1,5L. flaske. Om den vil fortsætte er meget uvist.